fredag 22. april 2011

Explore, dream, discover

00.18

"Twenty years from now
you will be more disappointed 
in the things you did not do
than the ones you did.
So throw off the bowlines.
Sail away from the safe harbor. 
Catch the trade winds in your sails.
Explore. Dream. Discover."

- Mark Twain


3 kommentarer:

Vilde sa...

oi, hei, la merke til at du kommenterte på bloggen min. jeg har aldri vært innom din før i dag, men har lest litt nå og jeg fikk plutselig sinnsykt lyst til å flytte til sør-amerika for å lære meg spansk. jeg angrer ikke på at jeg utvekslet til england, det er liksom "mitt" land og jeg trives uendelig godt her, men jeg skal ærlig innrømme at argentina høres litt mer eksotisk ut. tøft gjort, det må jeg si! også er du fra kristiansand jo! sørlandspower, jadda.

Karoline sa...

Hei!
De siste to dagene har jeg brukt på å sitte og lese bloggen din, helt fra når du fikk vertsfamilien din og til nå! Du er utrolig flink til å skrive, og jeg har hatt lyst til å dra som utvekslingsstudent en stund. Jeg har hatt tre år på ungdomsskolen med Spansk i tillegg til det jeg skal ha neste år (jeg er "95-modell"), så det blir nok spansktalende ; )
Har skikkelig lyst til å dra til Argentina etter å ha lest dine intrykk, vil bare takke masse for det! Det å kunne lese blogger som denne gjør valget mye enklere : )

Marthe sa...

Karoline: Så utrolig koselig at bloggen min har hjulpet deg til å velge spansktalende (og også kanskje Argentina)! Masse lykke til når du begynner med søknadsprosessen!