tirsdag 21. juni 2011

Una noche linda en baró - como siempre

01.01

OH MY GOD. For en syk kveld/natt jeg var med på på fredag! Jeg møtte Ditte og Cathlin som vanlig og vi dro på café og drakk byens beste Ice Cappuccino før vi hoppet inn i en taxi til Auditoriet hvor vi dro på konsert med orkesteret. Der hadde vi gratisbilletter så vi betalte ikke noe for å komme inn! Likte konserten kjempegodt (hei mamma), utrolig lenge siden jeg har gjort noe kulturelt!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Så hoppet vi inn i en ny taxi og dro til sentrum på stamstedet vårt Baró for å spise middag. Baró er liksom det stedet hvor vi drar hver gang vi er i sentrum om det er for en café, frokost, middag eller bare for å ha et sted å sette oss. Favorittstedet over alle!
Uansett, siden vi var så og si pengelense alle tre bestilte vi bare pizza (med spekeskinke og ruccula, NAM) og øl. Det enkle er ofte det beste. Og så kommer servitøren og sier: 

Servitør: "hei dere, liker dere papas fritas?"
Oss: "Mmm joda."
Servitør: "Supert. Det blir på huset!"

Så da hadde vi altså en god del mat siden vi i tillegg hadde bestilt en stor pizza. Etter at vi hadde spist reiste jeg meg for å gå på do og den samme servitøren vinker meg bort til disken og sier:

"dere skal få velge dere dessert også hvis dere vil. En dessert på hver av dere!"

Så da valgte vi oss litt av hvert til dessert siden vi først hadde muligheten til å velge noe gratis! Da klokka nærmet seg 2 på natta bestemte vi oss for at nok var nok og at vi fikk betale og komme oss hjem igjen. Så ber vi om regninga og etter et par minutter vinker servitøren oss bort til disken på nytt.

Servitør: "miren chicas, dere kommer hit hele tiden og vi har aldri gitt dere noe gratis så... Vi spanderer hele måltidet!"
Oss: "Seriøst? Wow, helt seriøst?"
Servitør: "Så klart, det skulle jo bare mangle!"
Oss: "Herregud, TUSEN TAKK!"

Etterpå regnet vi oss fram til at måltidet de påspanderte på oss kostet rundt 150 pesos som tilsvarer mer eller mindre 200 norske kroner. 1 stk stor pizza + 1 liter øl + en stor porsjon chips + tre desserter. Vi var veldig fornøyde og mette da vi dro derifra i hvert fall! Men det skal sies at han hadde rett, vi kommer alltid dit - mer eller mindre 5 ganger i uka - og de har aldri spandert noe så denne gangen var det egentlig litt på sin plass. De gjorde det jo også fordi de vet at vi likevel kommer tilbake, så det er jo ikke penger kastet ut vinduet akkurat.

Så med både inngangen til konserten og måltidet påspandert var faktisk det eneste vi betalte den kvelden taxien (og Ice Cappuccinoen da naturligvis)! Ganske fantastisk å være utvekslingsstudent må jeg si... ME GUSTA. 

Kan vel mildt sagt si det var en super kveld! Las amo tanto chiquis.

2 kommentarer:

Espen sa...

heeldig der ja :D

Anonym sa...

men så var det da noen søte og sjarmerende jenter også :)